KapitalWatch

Medie: Britisk kapitalfond varmer op til salg af dansk leverandør af it-infrastruktur

Ifølge Inside Business har den britiske kapitalfond Agilitas bedt en række investerings-banker om at give et bud på, hvordan salget af ambitiøs dansk leverandør af it-infrastruktur kan se ud.

Foto: Jacob Ehrbahn

Den britiske kapitalfond Agilitas har ifølge Inside Business bedt en række investeringsbanker fra både ind- og udland, herunder Nordea, om at komme med deres bud på, hvordan et salg af danske Cibicom kan se ud.

Cibicom leverer it-infrastruktur og har store ambitioner. Således agter virksomheden at etablere flere mobilmaster, sikre bedre udnyttelse af sin fiberinfrastruktur, samt udbygge sine datacentre.

For få måneder siden åbnede Cibicom et nyt datacenter i Glostrup.

Ifølge Inside Business håber Agilitas at få op mod to mia. kr. for virksomheden, som fonden købte i 2018 under navnet Teracom.

Agilitas har ikke ønsket at kommentere Inside Business' oplysninger, mens Rasmus Helmich, formand i Cibicom, fortæller mediet, at han ikke kender noget til fondens evt. aktuelle salgsplaner.

Foruden Cibicom ejer Agilitas to andre danske virksomheder, miljøkoncernen Reconor og it-rådgiveren Danoffice IT.

Kapitalfonden lukkede sin seneste fond, Agilitas 2020 Private Equity, i marts i år med samlet tilsagn på 565 mio. euro, over 4,2 mia. kr.

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch