KapitalWatch

Medie: Amerikansk M&A-hus i spidsen for salg af to danske virksomheder

Ifølge mediet Inside Business er amerikanske Baird blevet hyret af to nordiske kapitalfonde, der ønsker at sælge hver sin danske virksomhed.

Den svenske kapitalfond Valedo har ifølge Inside Business hyret Baird til at stå i spidsen for salget af den bornholmske lakridsvirksomhed Lakrid By Bülow. | Foto: Gregers Tycho / Ritzau Scanpix

Det amerikanske M&A-hus Baird er blevet hyret af både den norske kapitalfond FSN Capital og svenske Valedo, der begge ønsker at sælge en dansk virksomhed, skriver mediet Inside Business.

Virksomhederne på salgslisten er ifølge mediet den Birkerød-baserede it-distributør EET, som FSN Capital købte i 2015 for 1,2 mia. kr. med hjælp fra Danica Pension, og bornholmske Lakrids By Bülow, som svenske Valedo betalte omkring 300 mio. kr. for i 2016.

Inside Business skriver, at norske FSN Capital forventer at få over tre mia. kr. for EET, der de seneste år for alvor er kommet tilbage på vækstsporet, mens Valedo håber at finde en køber, som er villig til at betale 500-600 kr. for den bornholmske lakridsvirksomhed.

FSN Capital er ikke vendt tilbage på Inside Business' henvendelser, mens direktøren for Lakrids By Bülow afviser at kommentere mediets oplysninger, som han betegner som "rygter."

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch