KapitalWatch

Polaris varsler flere opkøb fra Vikingbus

Vikingbus er ikke færdig med at købe op, lyder det fra selskabets hovedaktionær, kapitalfonden Polaris, efter busoperatøren tidligere på ugen kunne offentliggøre købet af busaktiviteterne fra fynsk busselskab.

Adm. direktør i Vikingbus, Mogens Pedersen (th.), og Anders Larsen (tv.) fra Vester Skerninge Bilerne kunne mandag fortælle, at Vikingbus overtager det sydfynske busselskab. | Foto: Vikingbus / PR

En af Danmarks største busoperatører Vikingbus kunne tidligere på ugen meddele, at selskabet har købt busaktiviteterne fra Vester Skerninge Bilerne på Fyn.

Dermed overtager Vikingbus 130 busser og godt 100 medarbejdere, når handlen står til at træde i kraft 1. august.

Men ifølge Jan Johan Kühl, partner i kapitalfonden Polaris, der er hovedaktionær i Vikingbus, er busoperatøren ikke færdig med at købe op. Det fortæller han til Dagbladet Børsen.

"Indlemmelsen af Vester Skerninge er helt i tråd med de planer, vi lagde ved etableringen af Vikingbus. Vi vil konsolidere branchen, som virkelig er meget fragmenteret. Så der vil komme flere opkøb. Jeg kan selvfølgelig ikke sige noget om hvem eller hvornår – men det kan godt blive allerede i år, vi er klar med den næste konsolidering," siger Jan Johan Kühl til Børsen.

Vikingbus blev skabt i foråret efter en fusion af de fire busselskaber Egon’s A/S, Larsenbus ApS, Papuga A/S og Papuga Bus A/S.

 

Mere fra KapitalWatch

Bruun & Hjejle får ny ledende partner

Karsten Kristoffersen stopper ved årsskiftet som ledende partner hos Bruun & Hjejle. M&A-advokat overtager som led i et generationsskifte, lyder det fra formanden, der påpeger, at udnævnelsen også har signalværdi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)