KapitalWatch

Kapitalfond lander milliardstor aftale om køb af cybersikkerheds-firma

Kapitalfonden Thomas Bravo skal angiveligt være nået til enighed med bestyrelsen i Proofpoint, der blandt andet leverer dataarkivering og informationsbeskyttelse, om opkøbet.

Foto: Finn Frandsen

Den amerikanske kapitalfond Thomas Bravo er nået et skridt nærmere et opkøb af det amerikanske cybersikkerheds-firma Proofpoint - en handel, der i så fald vil have en værdi af 12,3 mia. dollar.

Det skriver Bloomberg News.

Skulle handlen blive gennemført, står aktionærerne til en gevinst på 176 dollar per aktie svarende til en præmie på 34 pct.

Thomas Bravo skulle ifølge mediet være nået til enighed med bestyrelsen i Proofpoint, der blandt andet leverer dataarkivering og informationsbeskyttelse til erhvervskunder, men mangler stadig at få grønt lys fra aktionærerne.

Proofpoint-aktien handles mandag eftermiddag 31,2 pct. højere i 172,87 dollar.

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch