KapitalWatch

IK Investment Partners rejser ny fond på knap 10 mia. kr.

Den paneuropæiske kapitalfond, der bl.a. ejer Løgismose og Meyers, har på tre måneder rejst 1,2 mia. euro i sin tredje small cap-fond.

Foto: Jacob Ehrbahn

Den paneuropæiske kapitalfond IK Investment Partners, der bl.a. har kontor i København og som i Danmark ejer fødevarevirksomhederne Løgismose og Meyers, har på tre måneder lukket sin tredje såkaldte IK Small Cap Fund med et samlet tilsagn på 1,2 mia. euro, ca. 9,6 mia. kr.

Fonden, der er mere end dobbelt så stor som forgængeren, og ifølge IK Investment Partners markant overtegnet, var eksklusivt forbeholdt eksisterende investorer på tværs af platforme, oplyser kapitalfonden i en meddelelse.

Den nye fond vil investere i kapitalfondens kernesektorer; business services, healthcare, consumer og industrials, med henblik på investeringer i virksomheder med en værdiansættelse på mellem 50-150 mio. euro. 

Samtidig dedikeres en del af kapitalen til udvikling i mindre selskaber op til 50 mio. euro.

IK Investment Partners søsatte sin small cap-strategi tilbage i 2015 og har siden foretaget 27 investeringer i de to første fonde.

Medie: IK Investment Partners vil sælge Løgismose og Meyers

Efter to år i København: IK Investment Partners har appetit på øget nordisk eksponering

IK Investment Partners samler ledelse i Stockholm 

Mere fra KapitalWatch

Tommy Ahlers skyder flere penge i freelanceportal

Freelanceportalen Worksome har for nyligt lukket en serie a-runde med deltagelse af flere danske investorer, herunder tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, som dermed øger sin investering i selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)