KapitalWatch

Medie: Mads Brügger stifter nyt medie med tidligere EQT-partner

Mads Brügger stifter nyt medie med blandt andre tidligere partner i kapitalfonden EQT Bjørn Høj Jensen, skriver Berlingske.

Mads Brügger | Foto: Finn Frandsen

Tidligere kanalchef på Radio24syv og filminstruktør Mads Brügger er sammen med en række erhvervsfolk i gang med at lancere et nyt medie. Det erfarer Berlingske.

I cvr-registret fremgår det, at Mads Brügger er adm. direktør i selskabet Major A/S, men de præcise detaljer om mediet er dog ukendte, og Brügger vil hverken be- eller afkræfte det nye medieprojekt over for Berlingske.

"Jeg kan sige så meget, at jeg er involveret i noget, der er vanvittigt spændende," siger Mads Brügger til avisen.

Foruden den tidligere Radio24syv-chef vil Bjørn Høj Jensen, der er bestyrelsesformand for Den Berlingske Fond og for Cepos samt tidligere partner i kapitalfonden EQT, også være en del af mediet, fremgår det af cvr-registret. Han får ligeledes selskab af Henrik Juul, kreativ direktør og hovedaktionær i reklamebureauet Wibroe Duckert & Partners, og Max Cantor fra investeringsselskabet Solix i Gothersgade.

Bjørn Høj Jensen oplyser til Berlingske, at han trækker sig omgående som formand for Den Berlingske Fond på grund af mulig fremtidig interessekonflikt, men ønsker ikke at udtale sig yderligere om projektet.

 

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch