KapitalWatch

Kapitalfond har budt på Carlsbergs britiske pubpartner

Den amerikanske kapitalfond Platinum Equity Advisors har budt på den britiske Marstons-kæde, som er partner med danske Carlsberg.

Foto: Carl Recine/REUTERS / X03807

Den amerikanske kapitalfond Platinum Equity Advisors har afgivet et bud på britiske børsnoterede Marstons, som sidste år indgik en joint venture med Carlsberg.

"Bestyrelsen vil evaluere buddet sammen med dens rådgivere og yderligere bekendtgørelser vil ske til sin tid. Det er ikke sikkert, at der vil blive givet et fast tilbud på virksomheden, og der er heller ikke noget, som er givet i forhold til de vilkår, hvorpå der kan gives et fast tilbud," lyder det i en meddelelse fra barkoncernen Marstons.

Mediet Finans skriver, at Carlsberg kan risikere nye medejere i sin britiske fusion, eftersom at tilbuddet også omfatter den 40 pct. store aktiepost i Carlsberg Marstons Brewing Company.

En presset kæde

Coronakrisen og de medfølgende nedlukninger har været hårde for Marstons, som ejer 1400 pubber i Storbritannien.

Hele sektoren er så ramt, at Marstons-topchefen Ralph Findlay har opfordret de britiske myndigheder til at forlænge betalingsfrister og indføre lavere moms for at redde landets pubber.

Carlsbergs kommunikationschef Kasper Elbjørn oplyser til Børsen, at buddet er et anliggende for Marston's bestyrelse.

"Derfor bør vi ikke, og kan heller ikke kommentere yderligere," siger han til mediet.

Marstons har ingen kommentarer til tilbuddet.

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch