KapitalWatch

Axcel køber amerikansk producent af gamingudstyr

Axcel overtager producent af gamingudstyr til spilkonsoller og vil lægge virksomheden ind under det danske selskab Steelseries, som blev opkøbt sidste år.

Foto: PR/Axcel

Den amerikanske producent af gamingtilbehør, Kontrolfreek, er blevet opkøbt af kapitalfonden Axcel, skriver Børsen.

Selskabet er specialiseret i at lave udstyr til spillekonsoller som Playstation fra Sony og Microsofts Xbox, der begge netop har udsendt nye udgaver af deres populære maskiner, og det er en del af forklaringen på opkøbet af Kontrolfreek.

"Der kommer to nye konsoller ud nu, og det sker kun ca. hvert femte år, og det gør selvfølgelig, at vi kigger ind i en periode nu, hvor det marked kommer til at vokse rigtig fint," siger Lars Cordt, partner i Axcel med ansvar for investeringen, til Børsen.

Købsprisen er hemmelig, men ifølge Lars Cordt er der tale om en trecifret millioninvestering i det amerikanske selskab, som sidste år landede et ebitda-resultat på ca. 30 mio. kr.

Kontrolfreek vil fremover blive lagt ind under den danske producent af gamingudstyr Steelseries, som Axcel købte sidste år.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

Medie: Axcel kiksede med milliardsalg af pickup-firma - nu er overskuddet faldet

Axcel opkøber tre virksomheder og slår dem sammen til én 

Axcel nærmer sig fjerde opkøb i år 

 

Mere fra KapitalWatch

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch