Axcel køber amerikansk producent af gamingudstyr

Axcel overtager producent af gamingudstyr til spilkonsoller og vil lægge virksomheden ind under det danske selskab Steelseries, som blev opkøbt sidste år.
Foto: PR/Axcel
Foto: PR/Axcel
AF MORTEN STEEN

Den amerikanske producent af gamingtilbehør, Kontrolfreek, er blevet opkøbt af kapitalfonden Axcel, skriver Børsen.

Selskabet er specialiseret i at lave udstyr til spillekonsoller som Playstation fra Sony og Microsofts Xbox, der begge netop har udsendt nye udgaver af deres populære maskiner, og det er en del af forklaringen på opkøbet af Kontrolfreek.

"Der kommer to nye konsoller ud nu, og det sker kun ca. hvert femte år, og det gør selvfølgelig, at vi kigger ind i en periode nu, hvor det marked kommer til at vokse rigtig fint," siger Lars Cordt, partner i Axcel med ansvar for investeringen, til Børsen.

Købsprisen er hemmelig, men ifølge Lars Cordt er der tale om en trecifret millioninvestering i det amerikanske selskab, som sidste år landede et ebitda-resultat på ca. 30 mio. kr.

Kontrolfreek vil fremover blive lagt ind under den danske producent af gamingudstyr Steelseries, som Axcel købte sidste år.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

Medie: Axcel kiksede med milliardsalg af pickup-firma - nu er overskuddet faldet

Axcel opkøber tre virksomheder og slår dem sammen til én 

Axcel nærmer sig fjerde opkøb i år 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Michael Eriksen har 11 års direktionserfaring fra PWC, der stod bag flest handler i 2022 blandt corporate finance-aktørerne herhjemme. | Foto: Pr

PWC fritstiller mangeårig M&A-chef

For abonnenter