KapitalWatch

Medie: Kapitalfond kan sende Huscompagniet på børsen om få uger

Ifølge Børsen har kapitalfonden EQT de seneste måneder arbejdet intensivt på at gøre Huscompagniet klar til at blive noteret på børsen i København.

Foto: Gregers Tycho

Huscompagniet kan blive sendt på børsen i løbet af få uger, erfarer Dagbladet Børsen fra flere kilder med indsigt i den ellers fortrolige børsproces.

På nuværende tidspunkt ejer den svenske kapitalfond EQT det danske selskab, der har hovedkontor i Horsens.

Ifølge Børsen har kapitalfonden de seneste måneder arbejdet intensivt på at gøre Huscompagniet klar til at blive noteret på børsen i København, og inden for "ganske få uger" har selskabet til hensigt at offentliggøre planerne om børsnoteringen.

EQT arbejder ifølge avisens oplysninger for at få det til at ske i den første uge af december i år, og børsværdien ventes at lande et sted mellem 4 og 5 mia. kr. ved introduktionen, lyder det fra kilderne.

Mads Ditlevsen, der er leder af EQT i Danmark og ansvarlig for investeringen i Huscompagniet, ønsker ikke at kommentere oplysningerne over for Børsen.

Berlingske Business kunne også i august fortælle, at EQT ifølge kilder havde indledt processen for at få typehusproducenten på børsen, og at den første store danske børsnotering i mere end to år dermed kunne være på vej.

 

Mere fra KapitalWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)