KapitalWatch

Medie: Kapitalfond kan sende Huscompagniet på børsen om få uger

Ifølge Børsen har kapitalfonden EQT de seneste måneder arbejdet intensivt på at gøre Huscompagniet klar til at blive noteret på børsen i København.

Foto: Gregers Tycho

Huscompagniet kan blive sendt på børsen i løbet af få uger, erfarer Dagbladet Børsen fra flere kilder med indsigt i den ellers fortrolige børsproces.

På nuværende tidspunkt ejer den svenske kapitalfond EQT det danske selskab, der har hovedkontor i Horsens.

Ifølge Børsen har kapitalfonden de seneste måneder arbejdet intensivt på at gøre Huscompagniet klar til at blive noteret på børsen i København, og inden for "ganske få uger" har selskabet til hensigt at offentliggøre planerne om børsnoteringen.

EQT arbejder ifølge avisens oplysninger for at få det til at ske i den første uge af december i år, og børsværdien ventes at lande et sted mellem 4 og 5 mia. kr. ved introduktionen, lyder det fra kilderne.

Mads Ditlevsen, der er leder af EQT i Danmark og ansvarlig for investeringen i Huscompagniet, ønsker ikke at kommentere oplysningerne over for Børsen.

Berlingske Business kunne også i august fortælle, at EQT ifølge kilder havde indledt processen for at få typehusproducenten på børsen, og at den første store danske børsnotering i mere end to år dermed kunne være på vej.

 

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch