KapitalWatch

Medie: Kapitalfond sætter Itadel til salg

Den kapitalfond, der købte Itadel af TDC, forsøger nu at sælge selskabet.

Itadels adm. direktør, Jess Julin Ibsen. | Foto: PR

Hvis det står til ejerne i kapitalfonden Maj Invest skal Itadel angiveligt have nye ejere, skriver Børsen, som erfarer det på baggrund af unavngivne kilder.

Avisen skriver, at kapitalfonden har hyret revisionsfirmaet PWC til at styre salgsprocessen. Ingen af de to ledende partnere i kapitalfonden Maj Invest Erik Holm og Mads Andersen ønsker at kommentere salget overfor Børsen.

Itadel var tidligere TDC's hosting-forretning og fik sit navn, da selskabet i 2017 blev opkøbt af Maj Invest efter et længere forsøg på salg fra TDC. Siden da har selskabet været igennem fyringsrunder og større transformationer, som har kostet dyrt. Det seneste regnskab fra 2019 viste et samlet tab på 86,2 mio. kr. mod et minus på 12,3 mio. kr. i 2018.

Driftsresultatet (EBITDA) lød på et minus på 38,1 mio. kr. i 2019 sammenlignet med et plus på 53,9 mio. kr. i 2018. Reelt var driftstabet 4 mio. kr. forklarede direktøren til ITWatch i starten af oktober, mens 34 mio. kr. var investeret i virksomheden.

"Vi er tilbage nu og leverer driftsoverskud. Så det, vi har været igennem, har virket," lød det fra direktøren.

 

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch