Kapitalfond med fokus på it forventer at rejse 1,3 milliarder med ny fond

Den danske kapitalfond Via Equity, som har fokus på it, forventer at kunne rejse 1,3 mia. kroner i sin fjerde fond, skriver Inside Business.
Set i lyset af corona er John Helmsøe-Zinck "særdeles" tilfreds med, at Via Equity sandsynligvis får lukket sin fundraising til tiden. | Foto: PR/VIA Equity
Set i lyset af corona er John Helmsøe-Zinck "særdeles" tilfreds med, at Via Equity sandsynligvis får lukket sin fundraising til tiden. | Foto: PR/VIA Equity

Den it-fokuserede kapitalfond Via Equity forventer at kunne rejse 1,3 mia. kroner til en ny fond, skriver Inside Business.

Det bliver den fjerde fond fra selskabet, som både har været ude at rejse penge til den nye fond og fundet nye investorer til allerede eksisterende fonde.

I begyndelsen af året måtte Via Equity sige farvel til to betydelige investorer i form af ATP og PFA, som blev skiftet ud med tre internationale investorer i form af LGT Captal Partners, Cubera og Five Arrows - alle tre har de bakket op om den nye fond.

"Fra sommeren 2019 til februar 2020 koncentrerede vi os om processen med at få skiftet vores investorer i fond 2 og 3, og kort derefter gik vi i gang med at rejse vores fjerde fond. Kort efter lukkede corona stort set hele verden ned, og set i det lys er vi særdeles tilfredse med, at vi sandsynligvis når at lukke vores fundraising til tiden, dvs. inden nytår," siger ledende partner i Via Equity John Helmsøe-Zinck til Inside Business. 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også