KapitalWatch

Reapplix får 150 mio. kr. fra kendte investorer og baner vejen til USA

En flok nye investorer, der blandt andet tæller biotekmilliardæren Bo Jesper Hansen, kapitalfonden Lauxera og stifterne af smykkefirmaet Pandora, går nu ind og støtter op om life science-selskabet Reapplix, der netop har opnået en vigtig milepæl i USA.

Graeme Brookes, som har været adm. direktør for Reapplix siden 2014, har sikret sig 150 mio. kr. til selskabet. | Foto: Albert Rønning-Andersson

Efter en række mindre kapitalrejsningsrunder og svirrende rygter om både planlagt børsnotering og muligt salg, er det nu lykkes den danske sårplejevirksomhed Reapplix at få halet en af de store finansieringsrunder hjem.

Selskabet har nemlig sikret sig 22,6 mio. dollar, eller 150 mio. kr. fra et konsortium af både nye og eksisterende investorer. Således har de eksisterende investorer fået selskab af både businessengle som biotekmilliardæren Bo Jesper Hansen og rigmanden Jan Struve samt kapitalfonde som franske Lauxera Ventures, MK Ventures og Pandora-stifternes life science-fond North East Health Care.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)