KapitalWatch

Henrik Sass barsler med skattekodeks for kapitalfonde

Det går ikke, at kapitalfonde fejlagtigt hænges ud for at snyde i skat, og derfor vil direktøren for DVCA, Henrik Sass Larsen, lancere et kodeks for, hvad det vil sige at være i skattely.

Foto: PR/DVCA

Bl.a. Lagkagehuset og Sportsmaster er på det seneste kommet i vælten, fordi selskabet har modtaget støtte fra staten, mens selskabernes ejere har hjemadresse i et skattely. Men kritikken er helt forfejlet, og derfor melder direktøren for interesseorganisationen DVCA, den tidligere toppolitiker Henrik Sass Larsen, nu ud, at man er på vej med et kodeks for, hvad det vil sige at være i skattely, skriver Børsen.

"Det duer ikke, at vi sidder og på den ene side har en politisk reguleret og vedtaget dimension. Og så har vi faktisk også en anden moralsk dimension, som nogle andre har defineret, og som man så også kan blive beskyldt og anklaget efter," siger han til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)