KapitalWatch

Medie: Kapitalfond gør Logstor klar til salg

Ejeren af rørproducenten Logstor, kapitalfonden Triton, arbejder på at finde en køber til virksomheden, skriver finansmediet Inside Business.

Foto: PRLOGSTOR

Kapitalfonden Triton forbereder et salg af rørproducenten Logstor, det tidligere Løgstør Rør, og har udpeget Nordeas corporate finance-division til at finde en køber til virksomheden. Det skriver finansmediet Inside Business.

Triton har ejet Logstor siden 2013, da den blev købt af fonden Montagu, og den danske virksomhed med status som Europas største producent af præisolerede fjernvarmerør, har de seneste år været gennem flere økonomiske kriser i kraft at store underskud og tårnhøj gæld.

Kapitalfondene Axcel, Polaris og erhvervsbanken FIH har også tidligere ejet den danske rørproducent.

Logstor kom ud af 2018 med et resultat før skat og afskrivninger på knap 120 mio. kr. Ifølge Inside Business' oplysninger vil det endnu ikke offentliggjorte 2019-regnskab vise et driftsresultat (Ebitda) på godt 200 mio. kr., som skal retfærdiggøre en salgspris på ca. to mia. kr. for Logstor.

Ingen af parterne, Logstor og Nordea, har kommentarer til salgsoplysningerne.

 

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch