KapitalWatch

Henrik Sass Larsen forsvarer bonusprogram i ATP-PEP

Den tidligere socialdemokratiske politiker Henrik Sass Larsen, der i dag er direktør for brancheforeningen for kapitalfonde, DVCA, mener, at ATP har indgået en "god aftale" med de 33 nuværende og tidligere medarbejdere, der via et bonusprogram står til at få tjene 195 mio. kr. – et beløb, der potentielt kan vokse til en halv mia. kr.

Foto: PR/DVCA

Den tidligere socialdemokratiske toppolitiker Henrik Sass Larsen, der i dag er direktør for brancheforeningen for kapitalfonde, DVCA, forsvarer et bonusprogram på et trecifret millionbeløb, som 33 nuværende og tidligere medarbejdere i ATP's kapitalfond, ATP-PEP, står til at kunne få udløst. Det skriver Berlingske.

"Jeg har tidligere sagt, at grådigheden skal begrænses, og det står jeg fortsat ved. I den konkrete sag får den bedst lønnede, hvis forudsætningerne holder, gennemsnitligt 1,1 mio. kroner årligt oven i sin almindelige løn for sin ledelsesrolle i at sikre danske pensionsopsparere et afkast på knap 27 mia. kroner. Det, synes jeg faktisk, står fint i forhold til hinanden, og ATP har i min optik lavet en god aftale," udtaler Henrik Sass Larsen i en mail til Berlingske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch