KapitalWatch

Kapitalfond udskifter bestyrelsen hos vækstkomet fra Hillerød

Den svenske kapitalfond EQT har efter købet af medicoselskabet Ellab i august udskiftet hele bestyrelsen. Blandt andet er medicoselskabets adm. direktør blevet bedt om at forlade bestyrelsen for fremover at få klare, opdelte linjer.

Topchefen hos Ellab Peter Krogh glæder sig til samarbejdet med den nye bestyrelsen, som EQT netop har indsat i firmaet. | Foto: Ellab / PR

En større stoleleg nærmer sig afslutningen i det danske medicofirma Ellab, der i august blev solgt til den svenske kapitalfond EQT.

Siden overtagelsen har samtlige fire betyrelsesmedlemmer således forladt deres poster efter ønske fra EQT, der ville sætte sit eget bestyrelseshold for den 11 år gamle virksomhed, der producerer måleudstyr til farma-, hospitals- og fødevareindustrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)