KapitalWatch

Dansk modehus sælger majoritet til kapitalfond

Modehuset Baum & Pferdgarten har allieret sig med en kapitalfond med stor erfaring inden for e-handel. Fonden får majoriteten i det nye set-up, der skal sætte gang i den internationale vækst.

Helle Hestehave og Rikke Baumgarten på catwalken efter Baum und Pferdgarten modeshow 8. august under Copenhagen Fashion Week. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den norske kapitalfond Verdane har købt majoriteten af det danske modehus Baum & Pferdgarten, som indtil nu har været ejet af brødrene Teis og Bjørn Bruun og de to stiftere, Rikke Baumgarten og Helle Hestehave.

Det nye partnerskab skal trække på Verdanes erfaring med e-handel for at accelerere onlinesalget, styrke den digitale ekspertise og strukturere den internationale vækst, fremgår det af en meddelelse fra Verdane.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)