KapitalWatch

Erfaren bestyrelseskvinde opfordrer kvinder til at gøre karriere i kapitalfonde

I kapitalfondsverdenen tæller kun resultater, og derfor burde kvinder søge derhen, mener formanden for BoConcept, der i ti år har været professionelt bestyrelsesmedlem og fået omfattende erfaring med kapitalfonde.

Sanna Suvanto-Harsaae mener kapitalfondsverdenen er det helt rigtige for kvinder, fordi der netop kun bliver målt på resultater. | Foto: Gregers Tycho/ERH

En af landets erfarne bestyrelseskvinder, Sanna Suvanto-Harsaae, der blandt andet er formand for BoConcept, finder det paradoksalt, at der er så få kvinder i kapitalfondsverdenen, fordi i fondene bliver man målt på de tal, man præsterer – og ikke på alt muligt andet, skriver Berlingske.

"Faktisk er mit arbejde med private equity-ejede virksomheder noget af det bedste, der er sket i min karriere. Kvinder kan f.eks. have en anden ledelsesstil end mænd – men hvis man udelukkende bliver målt på sine resultater, handler det ikke mere om ens stil. Det er tallene, der tæller. Det er fantastisk," siger hun til avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch