KapitalWatch

Fynsk bamsefirma solgt til kapitalfond

To danske iværksættere har solgt hovedparten af deres 14 år gamle firma til kapitalfonden Procuritas. Firmaet producerer tøjdyr til salg i zoologiske haver og andre turistattraktioner, og sælgerne beholder en andel på 20-30 pct.

Sneleopard fra Nature Planet. | Foto: Nature Planet/ PR

Virksomhedsejerne Anne Dorthe Hjort Petersen og Michael Severin solgt hovedparten af deres fælles firma, Nature Planet, til kapitalfonden Procuritas, fremgår af en meddelelse på Procuritas' hjemmeside.

Nature Planet, der holder til i Middelfart, fremstiller bløde tøjdyr, som sælges i zoologiske haver og andre turistattraktioner over hele verden. Og ifølge finans.dk har Nature Planet de seneste fem år haft et samlet overskud på 71,4 mio. kr. i en støt stigende kurve.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)