Presset internet-selskab på kapitaljagt siger farvel til formand

Danske Bluetown skal finde en ny formand og menigt medlem af bestyrelsen efter afgange. Samtidig melder koncernchef om mulig millioninvestering fra ny investor.
Bluetown har fokus på at opsætte netværk i udviklingslande. | Foto: Pr
Bluetown har fokus på at opsætte netværk i udviklingslande. | Foto: Pr

Danske Bluetown, der har fokus på etablere netværk i udviklingslande, har de senere år været økonomisk presset, og nu står internetselskabet overfor en åreladning af bestyrelsen, skriver Børsen.

Selskabets formand Egon Bruun og bestyrelsesmedlemmet Lars Møller har valgt at trække sig, da de ikke længere kan få forpligtigelserne i Bluetown til at gå op med privatliv og andet arbejde.

“Det er ingen hemmelighed, at selskabet i en lang periode har været – og stadig er – i en ekstrem presset situation rent likviditetsmæssigt, og at Egon og Lars har trukket et endog meget stort læs og har brugt mange ressourcer ikke mindst tidsmæssigt for at få selskabet i sikker havn,” lyder det i en skriftlig kommentar fra koncernchef i Bluetown, Brian Bisgaard, til Børsen.

Han løfter samtidig sløret for, at selskabet er tæt på at lande en kapitalrejsning fra en ny, større investor

I begyndelsen af maj offentliggjorde Bluetown et årsregnskab, som viste, at selskabets omsætning var tæt på at falde til et rundt nul med en samlet omsætning på 319.000 kr. Samtidig har selskabet gennemført massive nedskrivninger på op til 100 mio. kr. og ender derfor med et samlet tab alene i 2021/2022 på et tab på 43 mio. kr.

Bluetown har tab nærved en kvart mia. kr. over bare fem år.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også