KapitalWatch

Finansforening lancerer nyt netværk for familiekontorer og fonde

Antallet af familiekontorer er vokset støt de seneste år, og det samme er behovet for et fagligt fællesskab og netværk, mener initiativtagere til et nyt forum, som Finansforeningen/CFA Society nu søsætter.

Kasper Herrestrup, CEO i kh Investment Partner, Thomas Overvad, CIO i VKR Holding og CEO i CFA Society i Danmark, Michael Albrechtslund. | Foto: PR / CFA Society Denmark

Familiekontorer og fonde er efterhånden blevet en central del af senere tids finansielle økosystem, hvor en stærk fusions- og opkøbsaktivitet har sendt mange familieejede virksomheder i hænderne på kapitalfonde. Det har samtidig fået antallet af velhavende familier med behov for formueforvaltning til at stige.

For at skabe et forum, hvor fagpersoner kan diskutere emner og idéer sammen med kollegaer og branchefæller med henblik på den personlige udvikling, har Finansforeningen CFA Society søsat et nyt netværk med fokus på netop sådanne aktører.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch