KapitalWatch

Amerikansk venturefond: Det danske marked er særdeles attraktivt

Selvom venturemarkedet har foretaget en opbremsning siden årsskiftet, bød første halvår i år på en betragtelig interesse fra udenlandske investorsyndikater. Partner i amerikansk venturefond fremhæver bl.a. kvaliteten i det danske startup-miljø.

Danske virksomheder formår stadig at tiltrække udenlandske investorer i første halvdel af 2022 trods generel markedsuro. | Foto: Anthon Unger / Ritzau Scanpix

Efter et 2021, der på mange måder blev rekordår for venturefinansiering og kapitalrejsning generelt i Danmark, er der sket en opbremsning i markedet siden årsskiftet, og investorerne kaster ikke lige så beredvilligt kapital efter enhver startup med vækstpotentiale længere.

Som tidligere beskrevet har flere venturefonde meldt sig parate til at kappe livlinen til deres mest risikable investeringer, og Vækstfonden har kaldt sig selv for ”et spejl af markedet” som reaktion på tabene i sit seneste halvårsregnskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch