KapitalWatch

Karsten Ree bliver medejer i nystartet detailkæde for overskudsvarer

Den nystartede danske detailkæde Basic & More, der sælger spildvarer fra kendte brands, har fået tilført et millionbeløb i ny kapital fra forretningsmanden Karsten Ree.

Karsten Ree er ny medejer af detailkæden Basic & More | Foto: Stine Bidstrup / Ritzau Scanpix

Detailkæden Basic & More, der sælger udgåede varer, restpartier og produkter med små skønhedsfejl inden for interiør, boligindretning og isenkram, har netop fået tilført 14 mio. kr. i kapital. Det skriver Finans.

Omtrent ti mio. kr. kommer fra forretningsmanden bag Den Blå Avis og Bilbasen, Karsten Ree, gennem dennes holdingselskab, mens fire mio. kr. stammer fra virksomheden selv.

Basic & More har i dag tre butikker i Aarhus, Kolding og Odense samt en webshop og er ifølge adm. direktør Rasmus Rask blevet taget godt imod af de virksomheder, der leverer overskudsvarer til forretningen.

”De vil gerne have deres varer ud at arbejde, i stedet for at de står og samler støv i et hjørne på deres fabrik eller lager,” siger han til Finans.

Til juni åbner Basic & More efter planen sin fjerde butik på landsplan i Aalborg. Kædens forventning er inden for to år at have ti butikker rundt om i landet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie DetailWatch.)

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch