Danske tangproducenter står bedre efter lovændring, men udfordringer står i kø

Selv om forlængede dyrkningstilladelser har åbnet for flere døre, er der stadig flere ting, der står i vejen for, at dansk tang for alvor kan vinde indpas på de danske middagstallerkener. I Dansk Tang, der påny mærker investorinteresse, tager man nu skeen i egen hånd for at dæmme op for en af udfordringerne.
Foto: Simone Scheuer-Hansen
Foto: Simone Scheuer-Hansen

Det er blevet markant nemmere at være dansk tangproducent, efter miljøminister Lea Wermelin (S) valgte at forlænge tilladelserne for tangdyrkning i Danmark fra fem til ti år efter længere tids tovtrækning med blandt andet branchen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også