Danske tangproducenter står bedre efter lovændring, men udfordringer står i kø

Selv om forlængede dyrkningstilladelser har åbnet for flere døre, er der stadig flere ting, der står i vejen for, at dansk tang for alvor kan vinde indpas på de danske middagstallerkener. I Dansk Tang, der påny mærker investorinteresse, tager man nu skeen i egen hånd for at dæmme op for en af udfordringerne.

Foto: Simone Scheuer-Hansen

Det er blevet markant nemmere at være dansk tangproducent, efter miljøminister Lea Wermelin (S) valgte at forlænge tilladelserne for tangdyrkning i Danmark fra fem til ti år efter længere tids tovtrækning med blandt andet branchen.

Det er Simon Weber Marcussen, medejer af Dansk Tang, slet ikke i tvivl om.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement