KapitalWatch

Skuespiller bliver aktionær i onlinebanken Lunar

Fintech-banken Lunar har fået Hollywood-skuespilleren Will Ferrell med i ejerkredsen. Han skal hjælpe med at promovere bankens brand.

Foto: PR/Lunar

Den danske fintech-bank Lunar har fået et prominent navn med i sin ejerkreds.

Skuespilleren Will Ferrell er således blevet medejer af Lunar, hvor han fremover skal være med til at udvikle bankens brand og ansigt udadtil.

Det oplyser Lunar i en pressemeddelelse.

Lunar er en bank uden fysiske filialer. I stedet foregår al kontakt mellem kunde og bank digitalt, og der lægges stor vægt på, at kunden skal kunne styre sine bankaktiviteter fra eksempelvis mobiltelefonen.

Den model har indtil videre lokket 450.000 brugere til Lunar, der er grundlagt i 2015. Brugerne stammer fra Danmark, Sverige og Norge.

”Jeg er begejstret for at være en del af Lunars mission om at give forbrugere og virksomheder mere kontrol over deres penge,” siger Will Ferrell.

”Det betyder, at jeg udvider mit engagement i de nordiske lande, som ligger mit hjerte nært,” siger skuespilleren, der er gift med svenskeren Viveca Paulin.

Ifølge Lunar har Will Ferrell købt under fem procent af aktierne i banken uden at specificere det yderligere. Det oplyses ikke, hvor meget han har måttet betale for sin ejerandel.

Lunars hovedinvestorer er fortsat selskaberne Kinnevik, Tencent og Heartland. Sidstnævnte er holdingselskabet bag Anders Holch Povlsens aktiviteter.

Ken Villum Klausen er stifter og adm. direktør i Lunar. Han glæder sig over at få den kendte skuespiller ind i ejerkredsen - især fordi han kan være med til at promovere bankens brand.

”Både vores aktionærer og 500 ansatte kan ikke vente med at bygge et stærkere brand sammen med Will.”

”Vores kunder kan se frem til at få pengesager forklaret på en helt ny måde, og at vi sammen definerer en ny fremtid for penge,” siger Ken Villum Klausen.

54-årige Will Ferrell er fra USA og kendt fra primært komiske roller i en lang række Hollywood-film. Han har blandt andet medvirket i filmene Anchorman og Step Brothers.

Lunar vil bruge milliardstor funding til at sætte sig tungt på Norden 

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch