Vækstambitiøs startup lander nyt underskud – har sat gang i kapitalrejsning

Stort minus får ikke Circular Food Technology til at skrue ned for ambitionerne. I 2022 skal bl.a. omsætningen fordobles. Samtidig er der sat gang i stor kapitalrejsning med henblik på at skalere den kommercielle del af forretningen.
Agrain er stiftet i 2018 af Karin Beukel og Aviaja Riemann-Andersen. | Foto: PR / Coop
Agrain er stiftet i 2018 af Karin Beukel og Aviaja Riemann-Andersen. | Foto: PR / Coop

Vækstambitionerne er store i den lille startupvirksomhed Circular Food Technology, der under Agrain-brandet producerer fødevarer af restproduktet mask fra ølproduktion.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også