KapitalWatch

Odenseansk robotvirksomhed rejser tocifret millionbeløb

Endnu en virksomhed fra robotklyngen i Odense har tiltrukket sig investorinteresse. Denne gang Enabled Robotics, der har rejst et tocifret millionbeløb.

Arkivfoto: Overdelen på Enabled Robotics robotter kommer fra en anden fynsk robotvirksomhed, Universal Robots. Her ses en række af Universals Robots robotarme. | Foto: Joachim Adrian / Ritzau Scanpix

Enabled Robotics er den seneste i en lang række robotvirksom-heder, der er blomstret op i robotklyngen i Odense, og som har tiltrukket sig interesse fra investorer.

Således har virksomheden rejst 18,2 mio. kr. fra en investorgruppe, der bl.a. rummer flere business angels, skriver Fyens Stiftstidende.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)