KapitalWatch

Pandora-grundlæggernes familiekontor rokerer om i topledelsen

North-East Family Office, der varetager investeringer for Pandora-familien og andre ejerfamilier i ind- og udland, etablerer en ny global koncernledelse og en ny daglig ledelse i Danmark.

"Alt hvad vi gør, skal ses i lyset af, at vi arbejder med et 200-årigt perspektiv for vores familier i Danmark og i udlandet," siger Martin Høyer-Hansen, Group CEO. | Foto: NEFO

Det danske og internationale familiekontor North-East Family Office, der især er kendt for at varetage investeringer for Pandora-grundlæggerne, Winnie Liljeborg og Per Enevoldsen, og deres milliardformue skabt på den danske smykkekoncern, etablerer en ny global koncernledelse og med en ny daglig ledelse på tværs af familiekontoret i Hellerup i Danmark og i udlandet.

Foruden Pandora-familien varetager kontoret også investeringer for andre ejerfamilier i Danmark, Thailand og USA i North-East, der på otte år gået fra at være to ansatte til en markant europæisk investeringsvirksomhed med stor vækst i medarbejdere og kontorer i Danmark og Singapore.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Techvirksomheden Usertribe vil rejse 190 mio. inden årets udgang

Virksomheden Usertribe, der laver kundeanalyser via ansigtsgenkendelse og kunstig intelligens, vil rejse 190 mio. kroner inden årets udgang. Pengene skal bruges til at fordoble antallet af ansatte og opkøbe konkurrenterne. Men en børsnotering er ikke en mulighed.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)