KapitalWatch

Kjeld Kirk Kristiansen vil ikke forhindre fremtidig børsnotering af Lego

Kjelds Fond skal i fremtiden træffe fundamentale beslutninger, hvis ejerskabet i Lego er uenige, lyder det i en ny bog.

I en kommende bogudgivelser fortæller tidligere topchef og nuværende medejer af Lego Kjeld Kirk Kristiansen (til højre), at han ikke vil forhindre en eventuel børsnotering. Her ses han med sin søn, Thomas Kirk Kristiansen. | Foto: Mathias Svold/Polfoto

I bogen "Et liv med Lego", som udkommer i næste uge og med Lego-medejer Kjeld Kirk Kristiansen som medvirkende, forholder den tidligere topchef i det globale familieforetagende sig til, at Lego måske ikke for evigt kan være netop familieejet.

I bogen beskrives det, hvordan Kjeld Kirk Kristiansen fortsat gerne vil være med til at præge Lego i fremtiden, selvom tøjlerne som bestyrelsesformand for Lego Fonden og Lego A/S officielt er givet videre til sønnen Thomas Kirk Kristiansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Nordjysk forhandler af brugte scannere går på børsen

Scandinavian Medical Solutions køber og sælger brugte hospitalsscannere og vil nu rejse omkring 30 mio. kr. gennem en notering på den københavnske børs First North. Pengene skal udvide salgsteamet og øge lagerbeholdningen og gøre Aalborg-virksomheden til en afgørende spiller på verdensmarkedet for brugt billeddiagnostisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)