KapitalWatch

Tidligere Waturu Holding tvinges af børsen

Greentech Impact Ventures - tidligere kendt som Waturu Holding - tvinges væk fra First North-børsen.

Foto: Nasdaq Copenhagen / PR

Den skandaleramte virksomhed Greentech Impact Ventures - det tidligere Waturu Holding – bliver torsdag tvunget af vækstbørsen, First North, efter at handlen med selskabets aktier har været suspenderet siden julen 2020.

Det skriver Børsen.

Nasdaq First North har taget beslutningen om, at selskabet ikke længere skal have lov at være på børsen, efter at børsen i over et halvt år har undersøgt, om virksomheden levede op til sine oplysningsforpligtelser, fremgår det af en fondsbørsmeddelelse.

Aktierne i Waturu Holding har således været suspenderet på First North siden 23. december 2020.

Ifølge meddelelsen torsdag fra Greentech Impact Ventures er virksomhedens bestyrelse “fundamentalt uenig” i sletningen fra børsen og suspenderingen af handlen med virksomhedens aktie, skriver Børsen, og bestyrelsen vil derfor nu klage over afgørelsen til Finanstilsynet.

 

Nasdaq om unge selskabers slingrekurs på markedet: "Risiko er the name of the game"

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch