KapitalWatch

Måltidsselskab genopstår med profilerede investorer i ryggen

Måltidsboxen fra Grindsted lukkede tidligere på sommeren frivilligt ned, men føres nu videre med to nye profiler fra fødevarebranchen. De har både råvarer og økologiske ideer til at genstarte salget af færdigretter til hele landet.

Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Ideen var god, men timingen dårlig, da danskerne – med en pandemi over hovedet – pludselig havde tid til at lave mad selv.

Derfor måtte ejerne bag måltidsvirksomheden Måltidsboxen fra Grindsted tidligere på sommeren selv trække i håndbremsen med 28 ansatte og begære selskabet konkurs. I stedet for at slukke og lukke helt, genopstår Måltidsboxen nu i et lidt andet setup og med nye planer for fremtiden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)