KapitalWatch

Salg indbringer aalborgensisk spiludvikler trecifret millionbeløb

I 2017 gik Slipgate Ironworks konkurs, men nu har salget af den genopstandne spiludvikler indbragt et trecifret millionbeløb.

Sammen med Slipgate Ironworks blev danske Ghost Ship Games, der står bag spilsuccesen Deep Rock Galactic, solgt til svenske Embracer Group i sidste uge. | Foto: PR

I sidste uge offentliggjorde svenske Embracer Group opkøbet af de danske spiludviklere Ghost Ship Games og Slipgate Ironworks, og for sidstnævnte markerer salget en markant udvikling i selskabets eksistens, skriver Børsen.

Så sent som for fire år siden gik Slipgate Ironworks nemlig konkurs med en milliongæld til følge for stifteren Frederik Schreiber, der måtte flytte ind i sine forældres kælder og med egne ord solgte stort set alt, han ejede.

"Det var ikke det fedeste i en alder af 30 år, men efter et par måneder valgte jeg at genskabe Slipgate med en ny strategi," siger Frederik Schreiber.

Den har vist sig at være en succes, og selskabet er nu ifølge Frederik Schreiber solgt for et trecifret millionbeløb.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

Tidligere Capnova-selskab solgt til storhandlende svensk koncern

Dansk spil-studie sælger virtuelle land-områder for trecifret millionbeløb: Vil ansætte flere medarbejdere

Spilbranchen sukker efter tidlige investeringer efter Vækstfonden overtog opgaven 

Mere fra KapitalWatch

Techvirksomheden Usertribe vil rejse 190 mio. inden årets udgang

Virksomheden Usertribe, der laver kundeanalyser via ansigtsgenkendelse og kunstig intelligens, vil rejse 190 mio. kroner inden årets udgang. Pengene skal bruges til at fordoble antallet af ansatte og opkøbe konkurrenterne. Men en børsnotering er ikke en mulighed.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)