Salg indbringer aalborgensisk spiludvikler trecifret millionbeløb

I 2017 gik Slipgate Ironworks konkurs, men nu har salget af den genopstandne spiludvikler indbragt et trecifret millionbeløb.
Sammen med Slipgate Ironworks blev danske Ghost Ship Games, der står bag spilsuccesen Deep Rock Galactic, solgt til svenske Embracer Group i sidste uge. | Foto: PR
Sammen med Slipgate Ironworks blev danske Ghost Ship Games, der står bag spilsuccesen Deep Rock Galactic, solgt til svenske Embracer Group i sidste uge. | Foto: PR

I sidste uge offentliggjorde svenske Embracer Group opkøbet af de danske spiludviklere Ghost Ship Games og Slipgate Ironworks, og for sidstnævnte markerer salget en markant udvikling i selskabets eksistens, skriver Børsen.

Så sent som for fire år siden gik Slipgate Ironworks nemlig konkurs med en milliongæld til følge for stifteren Frederik Schreiber, der måtte flytte ind i sine forældres kælder og med egne ord solgte stort set alt, han ejede.

"Det var ikke det fedeste i en alder af 30 år, men efter et par måneder valgte jeg at genskabe Slipgate med en ny strategi," siger Frederik Schreiber.

Den har vist sig at være en succes, og selskabet er nu ifølge Frederik Schreiber solgt for et trecifret millionbeløb.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

Tidligere Capnova-selskab solgt til storhandlende svensk koncern

Dansk spil-studie sælger virtuelle land-områder for trecifret millionbeløb: Vil ansætte flere medarbejdere

Spilbranchen sukker efter tidlige investeringer efter Vækstfonden overtog opgaven 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også