KapitalWatch

Flere profiler tilslutter sig dansk iværksætters fintech-selskab

United Fintech, der er stiftet af danske Christian Frahm, har samlet et advisory board med flere internationale profiler. Tidligere EQT-folk er med – og investerer i virksomheden.

Christian Frahm | Foto: United Fintech / PR

London-baserede United Fintech, der blev stiftet i november sidste år af den danske iværksætter Christian Frahm, har fået tilslutning fra en række profiler, der ifølge stifteren bliver afgørende for virksomhedens fremtid.

Det skriver Børsen.

Ifølge avisen tilslutter profilerne sig United Fintechs advisory board. Det drejer sig om de tidligere EQT-partnere Peter Korsholm og Jannik Kruse Petersen, der samtidig investerer i virksomheden, Bruun & Hjejle-partneren Morten Jensen, Russell Levy, som har stået for at opbygge Bloombergs europæiske forretning, samt svenske Michel André, der har en fortid i Saxo Bank.

"Jeg synes, det er et projekt med en spændende vision, og Christian Frahm er en spændende og karismatisk person med høje ambitioner," siger Peter Korsholm, der ifølge Børsen har skudt "et okay beløb" i United Fintech.

På opkøbsjagt

Idéen bag United Fintech er at gøre det lettere og hurtigere for finansielle institutioner at tilknytte fintech-løsninger. Det skal bl.a. ske ved at tilbyde løsninger, som United Fintech selv er kommet i besiddelse af gennem opkøb.

Christian Frahm har tidligere fortalt, at United Fintech vil købe et tocifret antal fintech-selskaber, hvoraf de første allerede er gennemført.

Det gælder bl.a. dansk-rumænske Netdania og tyske Ttmzero, som United Fintech købte 25 pct. af tidligere i år.

Christian Frahm har tidligere haft succes med bl.a. CFH Clearing, som han solgte til britiske Playtech for 825 mio. kr.

Erfaren fintech-boss skal på opkøbsjagt 

Erhvervsmand vil opkøbe en stribe fintech-virksomheder 

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch