Multi-familiekontor køber majoritet i Nanostone

Maigaard & Molbech, der bl.a. investerer i ejendomme for velhavende familier, overtager majoriteten i Nanostone, som er vokset på specialrengøring af ejendomme.
Stifterne af Nanostone, Nicklas Christensen, th., og Claus Zahl Møller. | Foto: NanostonePR
Stifterne af Nanostone, Nicklas Christensen, th., og Claus Zahl Møller. | Foto: NanostonePR

Det danske, såkaldte multi-familiekontor Maigaard & Molbech har købt aktiemajoriteten i Nanostone, der er en landsdækkende virksomhed inden for specialrengøring af ejendomme som facader, tage og fliser.

Nanostone blev stiftet af Nicklas Christensen og Claus Zahl Møller tilbage i 2009.

"Maigaard & Molbech var den oplagte samarbejdspartner for os, da de qua deres status som multi-family office både har adgang til en meget stor ejendomsportefølje og samtidig kunne fremvise et imponerende hold af investorer, der står bag investeringen i Nanostone. Ligeledes har adgang til nogle af de største ejendomsporteføljer i Danmark," siger Nicklas Christensen, Nanostone, i en meddelelse.

Formueforvaltning for velhavere

Maigaard & Molbech er et advokatkontor, der tilbyder formueforvaltning til velhavende familier. Udover ejendomme investeres der også i værdipapirer og virksomheder, ligesom der ydes rådgivning inden for jura, skat, finans og ejendomme.

Det nye partnerskab med Maigaard & Molbech skal ifølge en meddelse fra parterne understøtte Nanostones vækstpotentiale indenfor BtC-segmentet og samtidigt styrke det strategiske fokus i BtB segmentet.

Samtidig er det ifølge Bertel Maigaard, CEO i Maigaard & Molbech, ambitionen at udvide virksomhedens serviceydelser indenfor specialrengøring i Danmark og i resten af Norden.

Fortsat vækst

"Vi ser frem til at fortsætte arbejdet med Claus og Nicklas der har skabt en fantastisk succes og er sultne efter mere. Vi ser en god mulighed for at fortsætte væksten i selskabet samt skabe et endnu stærkere fundament for fremtiden. Derudover har det været en fornøjelse at følge selskabet i vores due diligence periode. Medarbejderne har fortsat med at levere høje vækstrater. De hviler bestemt ikke på laurbærrene," siger Bertel Maigaard.

De to stiftere af Nanostone, Nicklas Christensen og Claus Zahl Møller, fortsætte, vil fortsat udgøre direktionen i virksomheden, der har 45 ansatte.

Nanostone har haft trecifrede vækstrater i omsætning og indtjening over en længere periode, fremgår det af meddelelsen om den nye majoritetsejer i virksomheden.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også