Bestseller-ejer skyder yderligere millioner i dansk atomkraftselskab

Det danske atomkraftselskab Seaborg har modtaget endnu en investering fra Anders Holch Povlsens investeringsselskab Heartland.
En gruppe forskere fra selskabet Seaborg Technologies fotograferet på deres kontor på Nørrebro i København. | Foto: Martin Lehmann
En gruppe forskere fra selskabet Seaborg Technologies fotograferet på deres kontor på Nørrebro i København. | Foto: Martin Lehmann

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen skyder nu gennem sit investeringsselskab Heartland et tocifret millionbeløb i Seaborg Technologies, som de seneste år har arbejdet med udviklingen af en ny type atomkraftreaktor.

Det skriver Børsen.

"Vi har stor tiltro til Seaborg, både teknologisk og kommercielt, og vores investering kan naturligvis ses som væsentligt cadeau til de ambitioner, selskabet har," siger adm. direktør i Heartland, Lise Kaae, til Børsen om investeringen.

Det er ikke første gang, at Heartland investerer i seskabet. Tilbage i 2020 skød investeringsselskabet et trecifret millionbeløb i Seaborg under en finansieringsrunde.

Vækstfonden-chef Peter Bo har flere omgange været med til at yde millionlån til Seaborg, skriver mediet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også