KapitalWatch

Bestseller-ejer skyder yderligere millioner i dansk atomkraftselskab

Det danske atomkraftselskab Seaborg har modtaget endnu en investering fra Anders Holch Povlsens investeringsselskab Heartland.

En gruppe forskere fra selskabet Seaborg Technologies fotograferet på deres kontor på Nørrebro i København. | Foto: Martin Lehmann

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen skyder nu gennem sit investeringsselskab Heartland et tocifret millionbeløb i Seaborg Technologies, som de seneste år har arbejdet med udviklingen af en ny type atomkraftreaktor.

Det skriver Børsen.

"Vi har stor tiltro til Seaborg, både teknologisk og kommercielt, og vores investering kan naturligvis ses som væsentligt cadeau til de ambitioner, selskabet har," siger adm. direktør i Heartland, Lise Kaae, til Børsen om investeringen.

Det er ikke første gang, at Heartland investerer i seskabet. Tilbage i 2020 skød investeringsselskabet et trecifret millionbeløb i Seaborg under en finansieringsrunde.

Vækstfonden-chef Peter Bo har flere omgange været med til at yde millionlån til Seaborg, skriver mediet.

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch