Mangeårigt medlem træder ud af bestyrelsen i Jysk-familiens selskab

Tidligere direktør i Lars Larsen Group er nu også trådt ud af selskabets bestyrelse. Bestyrelsen bliver i samme ombæring skåret ned fra fire til tre medlemmer.
Foto: Sebastian Buur Gunvald / Ritzau Scanpix
Foto: Sebastian Buur Gunvald / Ritzau Scanpix

Lars Larsen Groups mangeårige bestyrelsesmedlem Hans Henrik Kjølby er trådt ud af bestyrelsen.

Det bekræfter Rune Jungberg Pedersen, kommunikationsdirektør i Jysk-familiens selskab, over for KapitalWatch.

"Fratrædelsen sker som et planmæssigt led i det generationsskifte, der er i gang i Lars Larsen Group," forklarer kommunikationsdirektøren.

I samme ombæring bliver selskabets bestyrelse skåret ned fra fire til tre medlemmer. Bestyrelsens øvrige medlemmer fortsætter på deres poster, som foruden Jysk-arvingerne Jacob og Mette Brunsborg også tæller Jesper Aabenhus Rasmussen.

Jacob Brunsborg overtog formandsposten i bestyrelsen efter sin far, Lars Larsen, i 2019.

En erfaren person

Med Hans Henrik Kjølbys fratrædelse siger Jysk-familiens selskab farvel en af sine mest erfarne kræfter.

Hans Henrik Kjølby, med tilnavnet 'Lars Larsens regnedreng,' har været tilknyttet Jysk-koncernen siden 1987 og blev allerede i 1991 en del af bestyrelsen i det daværende Jysk Sengetøjslager.

Han har således været både finans- og økonomidirektør i koncernen, inden han i 2002 blev udnævnt til adm. direktør i holdingselskabet Jysk Holding, som foruden Jysk ejer en række andre virksomheder.

Hans Henrik Kjølby overlod med udgangen af januar sidste år direktørstolen i Jysk Holding til Jesper Lund. Selskabet skiftede samtidig navn til Lars Larsen Group.

Dengang lød det i en pressemeddelelse fra selskabet, at Hans Henrik Kjølby ville fortsætte i bestyrelsen i flere af Lars Larsen Groups selskaber.

Men det lakker også mod enden.

Ifølge erhvervsopslagsværket Biq forlod han senest bestyrelsen i Silkeborg-virksomheden Backtee, der sælger golftøj og -udstyr. Det gjorde han i november sidste år i forbindelse med Lars Larsen Groups salg af virksomheden til Backtees direktør.

Jysk-familien har kig på familieejede virksomheder

Jysk-familien varmer op til nye investeringer efter rekordoverskud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også