KapitalWatch

Mangemillionær skyder penge i fritidstilbud til børn

Mangemillionær og serieinvestor Magnus Kjøller har føjet endnu et selskab til sin portefølje. Selskabet står bag et fritidstilbud til børn, som snart udvider med en online-klub i Kina.

Magnus Kjøller | Foto: Sisse Dupont / Ritzau Scanpix

Serieinvestoren Magnus Kjøller har, gennem sit holdingselskab Magnus Kjøller Holdings, investeret i virksomheden Bloom Institute, som står bag et fritidstilbud til børn.

Det oplyser holdingselskabet på sin hjemmeside.

En del af tanken bag Bloom Institute er at gøre op med gængse undervisningsmetoder og i stedet skabe læringsrum, hvor børnene kan opbygge mod og evne til at gøre deres egne idéer til virkelighed.

Ifølge Magnus Kjøller er det Bloom Institutes vilje til "at skalere konceptet og tænke internationalt," der adskiller virksomheden fra lignende aktører, skriver han i en opdatering på Linkedin.

Allerede før coronapandemien spredte sig, havde virksomheden således aftaler med flere skoler i Beijing i Kina. I første omgang udmønter de sig nu i virksomhedens første online-fritidsklub for de kinesiske børn.

Netop udsigten til at kunne brede virksomhedens koncept ud i andre dele af verden, gør den til en interessant investeringscase, siger Magnus Kjøller til Nordjyske.

"Vi tror på, at Bloom-filosofien kan implementeres mange steder i verden, hvor man historisk set er gået mere konservativt til værks i forhold til både dannelse og undervisning," siger han til avisen.

Magnus Kjøller ønsker over for Nordjyske ikke at oplyse, hvor meget han har investeret i virksomheden, men fortæller, at han er åben for at lave flere investeringer i virksomheder, som har brug for en hjælpende hånd under den nuværende coronakrise.

Magnus Kjøller investerede desuden i slutningen af 2020 i en engelsk stålvarefabrik.

Dansk mangemillionær køber en knap 100 år gammel stålfabrik i England 

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch