KapitalWatch

It-selskab med tidligere Columbus-boss vil hente 30 mio. kr. på børsen

Softwareselskabet Nexcom har en ambition om at rejse 30 mio. kr. ved en notering på First North-børsen. "Vi vil gerne vækste, vi vil gerne være større, og vi vil gerne være globale," siger direktør.

Foto: Nexcom/PR

Det danske softwareselskab Nexcom, der har den tidligere Columbus-topchef Thomas Honoré som bestyrelsesformand, vil vokse sig store både i Danmark og udlandet. Derfor har virksomheden mandag indledt en tegningsperiode på First North-børsen i håbet om at rejse 27-32 mio. kr.

"Vi vælger First North, fordi vi fundamentalt set tror på, at det er den vej, mindre virksomheder skal kunne gå for at skaffe finansiering til deres vækst," siger Rolf Adamson, adm. direktør i Nexcom, til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Fyringer og omstruktureringer skal gøre Leo Pharma klar til børsen

Leo Pharma, der har Nordic Capital som en større aktionær,  har onsdag sagt farvel til 68 medarbejdere, og de næste to år skal samlet 1000 stillinger nedlægges. Det sker som led i en reorganisering, der skal løfte indtjeningen hos Leo Pharma, der stiler mod en børsnotering.

Børsnotering skal bringe Bawat i mål med vækstplaner

Vækstbørs: Det er ikke mere end et halvt år siden, Bawat sidst hentede millioner fra sin ejerkreds, der bl.a. indeholder flere kendte shippingnavne. Nu skal nye millioner fra en børsnotering ifølge adm. direktør hjælpe virksomheden i mål med sine vækstplaner.

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, at The Many også kan blive en forretningsmæssig succes.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)