KapitalWatch

Novo Holdings øger sats på Zealand-konkurrent – med i ny millioninvestering

Novo Ventures skyder endnu gang millioner i det nystiftede spinoutselskab Vectivbio, som udvikler et middel mod korttarmssyndrom. Denne gang er den danske venturefond med i en 700 mio. kr. stor investering i selskabet, der med sit middel lægger an til kamp mod Zealand Pharma.

Naveed Siddiqi er partner hos Novo Ventures og ansvarlig for fondens investering i Zealand-konkurrenten Vectivbio | Foto: Novo Holdings / PR

Det nystiftede spinoutselskab Vectivbio har fået 110 mio. dollars, næsten 700 mio. kr., i kassen fra nye og eksisterende investorer.

Blandt sidstnævnte hører Novo Ventures, der sammen med et konsortium af tunge investorer, også skød 235 mio. Vectivbio ved årets begyndelse, efter fortsat at have set sig lun på selskabet og dets middel ved navn apraglutid, som for nyligt har vist gode resultater i fase 2-studier mod korttarmssyndrom.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)