Spøgelseskøkken henter millioner i frisk kapital

Kapitalen skal bruges på yderligere udvidelse af kæden, der i dag tæller to køkkener, men ved årets udgang skal tælle fire, fortæller ung stifter.
Hubb Kitchens første spøgelseskøkken åbnede i Københavns nordvestkvarter i sommeren 2021. | Foto: Hubb Kitchens / Gustav Røssberg
Hubb Kitchens første spøgelseskøkken åbnede i Københavns nordvestkvarter i sommeren 2021. | Foto: Hubb Kitchens / Gustav Røssberg

Det unge spøgelseskøkken Hubb Kitchens, der er stiftet af 22-årige Alexander Chalmer, har rejst 11 mio. kr. i frisk kapital.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også