Aarhus-investor har reddet gourmetrestauranter op fra afgrunden

Restauranterne Atrium og Gastromé ringer højest sandsynligt en klokke hos de gastronomisk interesserede. Begge restauranter gik for nylig konkurs, men kører nu videre alligevel. Aarhusiansk investor var nemlig klar med pengepungen.
Kokkene bag Gastromé, Søren Jakobsen og William Jørgensen. | Foto: Foto: Casper Holmenlund Christensen
Kokkene bag Gastromé, Søren Jakobsen og William Jørgensen. | Foto: Foto: Casper Holmenlund Christensen
CHRISTIAN BUNDGAARD

De to aarhusianske restauranter Atrium og Gastromé er blevet reddet op fra afgrunden.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også