KapitalWatch

Amerikansk investor putter trecifret millionbeløb i fynsk sikkerhedsselskab

Med en ny medejer får fynsk it-sikkerhedsselskab et brohoved til det amerikanske marked, fremhæver adm. direktør. Selskabet bliver værdisat til 10 gange omsætningen. Kendt dansk business angel sælger ud.

Foto: Thomas Borberg / Ritzau Scanpix

Det fynske it-sikkerhedsselskab Cybot har fået en ny amerikansk medejer i ryggen i skikkelse af vækstinvestoren FI Partners, som har investeret et ukendt stort trecifret millionbeløb, skriver Dagbladet Børsen.

"Vi har en investor her, der er overbevist om, at vi som europæisk funderet virksomhed har det, der skal til for at indtage det globale marked. Der er ingen tvivl om, at med en amerikansk investor har vi et virkeligt godt brohoved til det amerikanske marked og gør endnu mere ud af det," siger stifter og adm. direktør Daniel Johansen til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)