KapitalWatch

Danmarks første dadelbutik går online

Stifteren af dadelvirksomheden Mosh by Faiza udvider sit projekt med en webshop og et håb om gennembrud på B2B-markedet i samarbejde med serie-investor Kasper Holst Hansen. Det sker, tre år efter hun lancerede Danmarks første dadelbutik i Torvehallerne i København.

Faiza Bajalan lancerer i dag sin webshop med Kasper Holst Hansen som investor. Håbet er, at udvide sin kundekreds og inden for nogle år nå ud over landets grænser - men først, skal Jylland og B2B markedet erobres. | Foto: Dennis Benson

Slimet, slasket og kedelig. 

Sådan beskriver stifter af dadelvirksomheden Mosh by Faiza, Faiza Bajalan, dadeludvalget i Danmark. Hun dømmer ikke. Der er bare ikke et forhold til dadler i Danmark, de gror ikke på træer i folks baghaver, og er, ifølge Faiza Bajalan en intetsigende frugt, danskerne får ærgerlige versioner af til jul.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Vækstfonden købt ud af fynsk robotvirksomhed

Efter en årrække som medejer af fynske Effimat Storage Technology er Vækstfonden købt ud af ejerkredsen. I stedet overtager robotvirksomhedens hovedejer, Peter Mads Clausen fra Danfoss-familien, de fleste af Vækstfondens andele.

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch