KapitalWatch

Danmarks første dadelbutik går online

Stifteren af dadelvirksomheden Mosh by Faiza udvider sit projekt med en webshop og et håb om gennembrud på B2B-markedet i samarbejde med serie-investor Kasper Holst Hansen. Det sker, tre år efter hun lancerede Danmarks første dadelbutik i Torvehallerne i København.

Faiza Bajalan lancerer i dag sin webshop med Kasper Holst Hansen som investor. Håbet er, at udvide sin kundekreds og inden for nogle år nå ud over landets grænser - men først, skal Jylland og B2B markedet erobres. | Foto: Dennis Benson

Slimet, slasket og kedelig. 

Sådan beskriver stifter af dadelvirksomheden Mosh by Faiza, Faiza Bajalan, dadeludvalget i Danmark. Hun dømmer ikke. Der er bare ikke et forhold til dadler i Danmark, de gror ikke på træer i folks baghaver, og er, ifølge Faiza Bajalan en intetsigende frugt, danskerne får ærgerlige versioner af til jul.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)