KapitalWatch

Tidligere TV 2-direktør bliver bestyrelsesformand for startup

Flere personer med tilknytning til mediebranchen investerer 2-3 mio. kr. i selskab, der arbejder med automatiseret oplæsning af undertekster til ordblinde og svagtseende.

Anders Blauenfeldt, tidligere digital direktør hos TV 2. | Foto: TV 2 / DANMARK

Anders Blauenfeldt, tidligere digital direktør hos TV 2, Stig Myken, bestyrelsesformand for Zetland, og Jørgen Balle Olesen, direktør for JBO International, det tidligere Saxo.com International, er blandt de investorer, der skyder penge i selskabet Subreader, der hjælper ordblinde og svagtseende med at få læst undertekster højt. Det skriver Berlingske. Anders Blauenfeldt bliver bestyrelsesformand for selskabet.

"Sammen med Anders Blauenfeldt skal vi etablere flere partnerskaber på blandt andet tv-området. Vores mål er at blive standarden for oplæste undertekster, så man – uanset hvor man er – kan få læst dem op," siger Alexander Gram Jensen, adm. direktør for Subreader, til Berlingske.

Subreader kan bl.a. læse undertekster op på streamingtjenesterne Viaplay, HBO Nordic og Netflix og er desuden tilgængelig i en række af landets biografer.

Anders Blauenfeldt blev digital direktør hos TV 2 i 2016 efter tidligere at have arbejdet hos bl.a. Mofibo og TDC. Han stoppede på direktørposten hos TV 2 tidligere i år 1. februar.

Mere fra KapitalWatch

Flere fonde vil kredse om milliardinvesteringer i biogas

Vind og sol har skygget for det enorme potentiale i produktion af biogas herhjemme og især internationalt. ”Vi vil se flere og flere infrastrukturfonde, som begynder at interessere sig mere for sektoren,” mener Jan Østergaard, underdirektør i Industriens Pension, der sidste år blev storinvestor i Danmarks næststørste biogaskoncern.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch