KapitalWatch

Rigmand skyder millioner i østjysk cleantech-virksomhed

Med en tocifret milloninvestering bliver den tidligere Unimerco-direktør Kenneth Iversen medejer af selskabet Remoni, der gennem kunstig intelligens overvåger forbrug af vand, varme og energi i boliger og virksomheder.

Foto: HANSEN MICHAEL/ERH

Med en investering på 20 mio. kr. har rigmanden Kenneth Iversen skudt penge i AI-selskabet Remoni, skriver Børsen.

Navnet er en forkortelse for remote engineering, og selskabet har ved hjælp af kunstig intelligens udviklet en løsning til at monitorere ressourceforbrug i form af vand, varme og energi i boliger og virksomheder.

"Vi har de samme værdier, og jeg blev meget interesseret i produkt og muligheder. Verden skriger jo på mindre ressourceforbrug, bedre miljø og klima," siger Kenneth Iversen, der med investeringen ejer 33 pct. af selskabet.

Hovedparten ejes fortsat af stifter Bo Eskerod Madsen, mens medarbejderne sidder på de resterende 5 pct. Remoni har indtil videre brugt 30 mio. kr. på udvikling og investeringer, men selskabet har endnu ikke lanceret produkter på markedet.

 

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch