KapitalWatch

Grovvarebrødre leder fortsat efter projekt at skyde kapital i

Brødrene Hans Otto og Claus Ewers har i over et år forgæves ledt efter det rette projekt at investere i. Ejerne af det private grovvareselskab Brødr. Ewers er dog fortsat parate til at investere.

Fra venstre: Hans Otto Ewers og Claus Ewers | Foto: Ladefoged Joachim/Ritzau Scanpix

Selv om ejerne bag Danmarks største private grovvarefirma Brødr. Ewers har haft 7-8 landbrugsprojekter under lup med kapital klar til at investere, så er det rette match endnu ikke fundet.

Brødrene Hans Otto og Claus Ewers har dog ellers ledt efter mulige projekter at investere i i mere end et år.

Det skriver Landbrugsavisen.

"Vi vil ikke bare købe jord. Og vi kigger ikke på 500 søer - det skal være en stor produktion, hvor vi ikke skal investere penge i et stort jordtilliggende. Vi vil gerne udvide besætningen eller på anden vis opskalere. Det kunne også være et generationsskifte, hvor vi løftede en del af opgaven," siger Hans Otto Ewers til Landbrugsavisen og understreger, at brødrene ledere videre.

Grovvareselskabet Brødr. Ewers har over 150 ansatte og råder over en lagerkapacitet på 180.000 ton. Firmaet har desuden to fabrikker med en årlig foderproduktion på omkring 300.000 ton.

I 2018 omsatte virksomheden for over 1,6 mia. kr. og fik et overskud på 27,2 mio. kr. Firmaets egenkapital er 97,5 mio. kr.

Dansk svineproducent i Kina forventer nyt trecifret millionunderskud 

Grovvareselskaber lukker fælles virksomhed 

Fransk landbrugskæmpe omsatte for 38 milliarder 

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch