KapitalWatch

Lagekagehuset-makkerpar skyder tocifret millionbeløb i kaffeprojekt

Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen, grundlæggerne af Lagkagehuset, kaster flere millioner efter deres nye kaffesats. De friske penge kommer efter bøvl ved åbning af en ny kaffebar.

Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen har tjent deres formuer på Lagkagehuset. Nu satser de på virksomheden Copenhagen Coffee Lab, som i dag tæller 15 kaffebarer. | Foto: PR/Copenhagen Coffee Lab

Stifterne bag Lagkagehuset, Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen, investerer nu en frisk pose penge i deres storstilede kaffesats. Samlet kaster makkerparret 12 mio. kr. i det internationale projekt, der går under navnet Copenhagen Coffee Lab, viser data fra CVR-registret.

Kapitalforhøjelsen kommer i halen på forsinkelser af en butiksåbning i Hamborg – det lykkedes dog til sidst, og butikken slog dørene op for de første besøgende torsdag sidste uge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)