Makkerpar bag nyt kødalternativ lander investering fra Cofoco

To iværksættere, der står bag et kødalternativ af lupinbønner og ærter, får en pose penge fra Cofoco, som har gjort det muligt for dem at starte egen produktion i Danmark.
Iværksætterne Emil Døi van Dijk Thorborg og Christian Munch. | Foto: PR/Foodture
Iværksætterne Emil Døi van Dijk Thorborg og Christian Munch. | Foto: PR/Foodture

Iværksætterne Emil Døi van Dijk Thorborg og Christian Munch, der står bag den plantebaserede spiller Foodture, henter ny kapital fra restaurant- og cateringkoncernen Cofoco Food.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også