KapitalWatch

Makkerpar bag nyt kødalternativ lander investering fra Cofoco

To iværksættere, der står bag et kødalternativ af lupinbønner og ærter, får en pose penge fra Cofoco, som har gjort det muligt for dem at starte egen produktion i Danmark.

Iværksætterne Emil Døi van Dijk Thorborg og Christian Munch. | Foto: PR/Foodture

Iværksætterne Emil Døi van Dijk Thorborg og Christian Munch, der står bag den plantebaserede spiller Foodture, henter ny kapital fra restaurant- og cateringkoncernen Cofoco Food.

Pengene bliver investeret i den produktion, som Foodture er ved at etablere på Amager Landevej ved Kastrup. Her producerer virksomheden sin egen version af indonesisk tempeh, som førhen blev produceret i Holland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)