KapitalWatch

Kendt iværksætter opnår hidtil dårligste årsresultat

Manden bag Onfone, Mofibo, Plenti og senest Podimo fik i seneste regnskabsår et tab på et tocifret millionbeløb i sit holdingselskab.

Morten Strunge er netop gået i luften med Podimo. | Foto: Mikkel Hørlyck/Ritzau Scanpix

Serieiværksætteren Morten Strunges holdingselskabt er ramt af det dårligste resultat siden stiftelsen i 2011 og det første underskud siden 2012/2013, skriver finans.dk.

Morten Strunge har stiftet og solgt selskaberne Onfone, Mofibo og Plenti. Der har på fem år været et samlet overskud efter skat på mere end 90 mio. kr. hans holdingselskab Investru ApS. Men selskabet er nu kommet ud af regnskabsåret 2018/2019 med et tab på 11,2 mio. kr. Et resultat, der bliver betegnet som "isoleret set" ikke tilfredsstillende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)