PWC står bag flest handler i 2022

M&A-rådgiverne i PWC topper listen over handelsvolumen blandt corporate finance-aktører på det danske marked. Revisionshuset har i 2022 lavet flere handler med kapitalfonde. 
Michael Eriksen, der er leder af PWCs danske corporate finance-afdeling. | Foto: PR
Michael Eriksen, der er leder af PWCs danske corporate finance-afdeling. | Foto: PR

Blandt corporate finance-aktørerne herhjemme kan revisionshuset PWC prale af at have stået bag flest handler herhjemme i 2022. 

Det skriver Insidebusiness

Ifølge tal fra analysehuset Mergermarket stod PWC i alt bag 32 virksomhedshandler i 2022, to flere end den uafhængige rådgiver Clearwater.

Ifølge InsideBusiness har PWC blandt andet gjort store forretninger med kapitalfonde, herunder Axcel, Polaris, Maj Invest og Capidea.

”Vi har en klar ambition om at være en af de førende aktører inden for M&A, og det bliver man ikke uden at løse opgaver for kapitalfonde. Vi har derfor arbejdet målrettet med det segment og har efterhånden også opnået en pæn markedsandel, hvor vi alene i 2022 har løst opgaver for en række forskellige fonde,” siger partner i PWC Michael Eriksen, der er leder af revisionshusets danske corporate finance-afdeling.

Som tidligere beskrevet af KapitalWatch, har også en række danske advokathuses M&A-afdelinger haft travlt i 2022. DLA Piper topper listen af advokater målt på transaktioner med 113 handler bag sig i løbet af året, mens Accura indtager andenpladsen med 105 handler. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også